Lopovi obili kuću Zorice Marković

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 18 Dec 2011

Folk pevačica Zorica Marković se našla na udaru lopova, koji su provalili u njen dom i odneli brojne dragocenosti! Da stvar bude gora, u trenutku pljačke, Markovićeva je bila u svojoj kući, ali nije imala pojma da su u blizini nepozvani gosti s lošim namerama!

Kako saznajemo, lopovi su ušli u jedan deo pevačicinog doma i izneli vredne stvari. Zorica se za to vreme nalazila u drugom delu i nije primetila da se nešto dešava!
- Pre nekoliko dana su mi obili kuću. Sve se odigralo između 15 i 17.30. Ja sam se nalazila u jednom delu kuće, dok su oni uzimali stvari iz drugog dela. U jednom trenutku sam i izašla, ali nisam primetila da se nešto dešava, jer, velim zaključano je, ko će ući. Sreća da ih nisam čula, inače bi bilo mrtvih! Ili bi oni bili mrtvi i ja u zatvoru, ili obrnuto. Izneli su sve što su mogli. Opelješili su me pošteno – govori Zorica za “Alo!”, i dodaje:
- Ne želim da navodim vrednost ukradenih stvari, jer bi ispalo da se hvalim oko toga šta i koliko posedujem. Sve sam prijavila policiji, oni su uzeli otiske prstiju i sve ispitali. I moram reći da sam na tragu da saznam ko mi je obio kuću – priča pevačica i dodaje da je preuzela mere predostrožnosti.

- Ja nikuda ne idem bez utoke, tako da sam zatekla pljačkaše, ne bi se lepo proveli. Sada sam obezbedila celu kuću, postavljene su kamere, pa ako neko ponovo bude pokušao da nešto ukrade, biće uhvaćen – napominje Zorica, koja i pored nevolje koja ju je zadesila ne prestaje s radom, te je tako na korak do otvaranja restorana “Lepeza” u Beču.
- Dugo sam se dovoumila oko prostora, da li da bude u centru ili na periferiji, i najverovatnije će biti u okviru jednog hotela. Snimila sam jednu duetsku pesmu, ali još ne mogu da otkrijem s kim, a takođe sam završila i dve svoje pesme – kaže Zorica i najavljuje dosta noviteta posle Nove godine.

Reklame

2 komentara

  1. Nevena said on 18/12/2011 at 11:26

    Hahaha… jadni lopovi da je nekim slucajem Zorica upala nocu i bez sminke lopovima kad kradu oni bi se jadni preplasili i pobegli glavom bez obzira. Zaista su lopovi imali srece.A bolje bi ti Zorice bilo da se i ne hvalis onim sto si “imala” i imas jer je ovom jadnom i napacenom narodu dosta takvih drekavica kao sto si ti. Narod posteno radi a na kraju zavrsi na ulici bez prebijene pare i bez posla dok se seljancure bogate na racun “zavijanja” koje na sve lici samo ne na pevanje.

  2. Nevena said on 18/12/2011 at 11:32

    Zorice, iskreno receno mogla bi da konkurises za najruzniju Srpkinju!

Ostavite komentar