Marija Kilibarda: Kada, ako ne sada !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Dec 2011

U slučaju Marije Kilibarde pokazalo se da „prva ljubav zaborava nema”. To potvrđuje veza koju je obnovila sa svojim bivšim dugogodišnjim dečkom Filipom. Ona je bila verena za rukometaša Ognjena Kajganića, ali su se razišli. Da su stvari nešto ozbiljnije u njenoj novoj vezi, pokazuje i to što lepa voditeljka kaže da joj je proradio i materinski instinkt, prenosi Blic.

- Već neko vreme me drma ta groznica. Trudiću se da se dobro snađem u ulozi majke. Razmišljala sam o tome. Mada, to što ja sada imam koncept u svojoj glavi kako bih vaspitala dete kažu da nema veze s onim što ću sprovesti na kraju kad dobijem dete. Imam kao uzor divnu mamu i ne brinem se unapred – kroz smeh priča Marija, i objašnjava da iako mašta o porodici ne mašta o venčanju.

Marija otkriva da prilično emotivno proživljava eliminacije i uspehe kandidata u emisiji „Prvi glas Srbije”, gde sa Andrijom Miloševićem iz nedelje u nedelju predstavlja talentovane mlade pevače.

- Verujte da taj deo naše „raspevane priče” ume da bude toliko stresan, da mi ponekad dođe da pred duele zatvorim i oči i uši. Žiri to, naravno, ne sme da uradi, ali meni lično je to veoma potresno. Gledala sam te talentovane, mlade ljude kako se probijaju dovde. Svedok sam njihovih napora da uspeju i želje da se dokažu kao i toga koliko su se svi oni među sobom zbližili i izgradili divne drugarske relacije.

Na pitanje da li se brine da će je se televizijska publika zasititi s obzirom da je voditeljka u dve veoma gledane emisije “Žene” i “Prvi glas Srbije”, Marija odgovara:

- Na ovakvo pitanje odgovaram pitanjem – a da li treba da odbijem da budem domaćin najkvalitetnijih zabavnih emisija kod nas, a bavim se voditeljskim poslom kojim se sigurno neću baviti još dvadeset godina? Još uvek nisam roditelj, u punoj sam snazi i najboljim godinama da se borim za svoju egzistenciju, razvijam se i zarađujem. Kada, ako ne sada?

Reklame

Ostavite komentar