Marina Kotevski u srećnoj vezi

Izvor: hellomagazin.rs
Postavljeno 27 Dec 2011

Voditeljka i urednica emisije „Milica na kvadrat“ Marina Kotevski blista od zadovoljstva. U poslednje vreme osmeh joj ne silazi sa lica, a glavni razlog za to je njen dečko Aleksandar Mandić.

Sa dvadesetdevetogodišnjim menadžerom jednog beogradskog noćnog kluba upoznala se pre godinu i po dana. Pošto se Marina, osim voditeljskog posla, bavi i organizacijom velikih događaja, u to vreme bila je angažovana kao PR menadžer Džejovog koncerta u „Beogradskoj areni“ i sa pevačem se sastajala u jednom kafiću na Dorćolu. Tu je redovno dolazio i Aleksandar, Džejov prijatelj, i pevač je bio inicijator njihovog upoznavanja, ali osim nekoliko razmenjenih rečenica ništa se više među njima nije dogodilo. Sve se promenilo letos kada su se sreli u jednom restoranu. Oboje su shvatili da jedno prema drugome osećaju simpatije i vezu su otpočeli posle nekoliko nedelja.
- Za godinu i po dana Acu sam nekoliko puta srela u gradu, uvek bi se javili jedno drugom, ali ništa više od toga nije bilo. Letos, posle jednog slučajnog susreta u restoranu „Ruski car“, sve se promenilo. Sedeli smo za istim stolom i tada smo počeli da razgovaramo o našem poznanstvu. Postojale su obostrane simpatije i razmenili smo brojevetelefona. Ubrzo sam otišla na more i drugog dana mog boravka na Ibici stigla mi je njegova poruka koja me je obradovala.

Sve vreme mog odmora u Španiji smo se dopisivali i još tada sam osetila da je on dečko sa kojim želim da budem u vezi. Čim sam se vratila, videli smo se i tada je sve počelo. Zajedno smo četiri meseca - priča Marina koja nije mogla da odoli šarmu svog izabranika.

Reklame

Ostavite komentar