Milena Ćeranić je nova MAXIM devojka

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 22 Dec 2011

Bivša “Zvezda Granda”, koja je popularnost stekla kada je sa bivšim dečkom Nemanjom Stevanovićem učestvovala u rijalitiju “Farma”, održala je reč da se neće u potpunosti razgolititi. Atraktivna Kragujevčanka u dvobroju popularnog magazina pozirala je u uskoj haljinici i korsetu i priznala da je zaljubljena.

- Zaljubljena sam, ali pošto se čovek na greškama uči, i uzimajući u obzir moju prethodnu vezu koja je bila prilično javna i eksponirana, odlučila sam da sve držim u tajnosti onoliko koliko je moguće – rekla je Milena za „Maksim”.

Iako je zbog „Farme” izbačena iz „Granda”, ona ne isključuje mogućnost da se ponovo pojavi u nekom rijalitiju.
- Nikad ne reci nikad i ne bih to radila zbog para, ali ako budem raspoložena… Nepredvidiva sam i svašta može da se desi. Osim toga, vrlo često sam i bezobrazna, ali za to treba da postoji i druga osoba koja treba da me izazove. Kada osetim nepoštovanje, bezobrazluk se javlja. A pošto sam u horoskopu Ovan/Lav, ja sam i tvrdoglava, ponosna i uporna – poručila je pevačica koja će debi album objaviti u aprilu.

Reklame

3 komentara

 1. Blablatuc said on 23/12/2011 at 05:57

  Gle ovu sto je zavrsila dva “kafanska fakulteta”!
  Hoce da dokaze da nije samo “mozak” nego i telo sa diplomama istog fakulteta! Jadna li je ova zemlja sta sve nije VIP ovde!???????

 2. filozof said on 23/12/2011 at 13:31

  Pa kakva je ovo golotinja? Trebala je salveta da uzima casove svlacenja za naslovnice od Katarine Ostojic Kaye i od Mie Borisavljevic, one kad se svlace – svlace se posteno.

 3. NINA said on 17/01/2012 at 20:47

   Bože bože, imali veće prostakuše od ove Ćeranićke.Šta ona misli ko li je ona, jedna obična glupača koja , žuri samo da je ima po novinama,DZaba novine ,ako ti nemaš sluha i glasa za pevanje. Ti ga imaš samo za prostatluk…

Ostavite komentar