Nataša Bekvalac strahuje za život

Izvor: Press online
Postavljeno 09 Dec 2011

Pop zvezdaNataša Bekvalac strahuje za svoj život nakon što su joj huligani razlupali auto! Nataša smatra da to nije bio pokušaj pljačke već napad na nju, i nada se da će policija što pre uhvatiti počinioce. Po Novom Sadu kruže glasine da je ovaj vandalski čin posledica njene veze sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koja je izazvala bes kod njenih sugrađana.

- Grupa huligana je pre dva dana potpuno uništila Natašin BMW X1, koji je bio parkiran ispred njenog stana. Na automobilu su razlupana sva stakla, dok dokumenta koja su bila na sedištu nisu taknuta, kao ni dodatna oprema. Zbog toga Nataša smatra da je to zapravo bio napad na nju, a ne pokušaj pljačke. Ona nema ideju ko stoji iza napada, ali je sigurna da se na tome neće završiti – kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje da Nataša oseća dodatno opterećenje jer je ćerka Hana bila sa njom kada je zatekla demoliran auto.

- Nata neprestano ponavlja da je osetila ogroman strah jer su napadači mogli da budu u blizini i da je napadnu dok je sa detetom. Pokušala je da sakrije strah da ne bi uznemirila Hanu i odmah je pozvala roditelje i policiju. Teško proživljava sve ovo, ne može da prihvati da ima neprijatelje – ističe naš izvor.

Vest o incidentu koji se dogodio Bekvalčevoj ubrzo se proširila Novim Sadom. Mnogi smatraju da je uzrok napada na pevačicu njena nedavna veza sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, zbog koje je Nataša postala omražena u rodnom gradu.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 10/12/2011 at 08:35

    Ko zivi zivot poput nje i kada novine puni samo skandalima, mora i da preduzme odgovornost za posledice!
    Nisam pristalica nasilja, ali ljudi ovde zive na ivici egzistancije i lako ih provocirati i dovesti u stanje besa! Bilo bi joj bolje da se smiri i da ne glumi “ludilo” jer je to jos jedan primer, kako neko tako prosecan moze da drzi medije “opsednte” njome samo sa idiotskom stvarima!Dosta vise o njoj, stvarno se svima popela na glavu! Obicna sponzorusa, koja je zamislila da je velika zvezda! 

Ostavite komentar