Nemanja Stevanović se opet samohvališe !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 14 Dec 2011

Gostujući na radiju Svet Plus, Nemanja Stevanović pored brojnih detalja iz njegovog muzičkog i privatnog života, otkrio je da je u jednom momentu bio šokiran činjenicom da je jedna nedeljna novina bila prodavanija sa njim na naslovnoj strani nego kada je Ceca bila na njoj.

- Fascinantan je podatak da kad sam izašao na naslovnoj strani jednog magazina tiraž se prodao u većem broju nego kad je na primer Ceca bila na naslovnici, što je sramota. Ja kao izašao i više se prodalo nego Ceca. To je zastrašujuće, bezveze, zna se ko je Ceca. Više ljude zanima da li imaš devojku ili je nemaš što je potpuno bezveze, rekao je Nemanja i dodao da će svoje fanove obradovati još jednom baladom u martu sledeće godine, što je po našem, ali i njegovom mišljenju jako hrabro sa njegove strane, jer sa baladama se jako teško radi na muzičkoj sceni.

Nemanja takođe kaže da sam brine o svojoj karijeri i da nema mnogo poverenja u druge. Učestvuje u svemu, u izradi, aranžmanu pesama, kao i u snimanju spota, kako Nemanja kaže za sve ima svoje mišljenje i sve mora da bude savršeno.

Reklame

Ostavite komentar