Nikola Lazetić ponovo staje na “ludi kamen”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Dec 2011

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine i vlasnik “Maj spa centra” na Dedinju Nikola Lazetić odlučio je da kruniše svoju dvogodišnju vezu sa Beograđankom Sonjom Marić. Popularni par će sudbonosno “da” u crkvi izgovoriti na proleće, a svadbeno veselje biće upriličeno u Sonjinom elitnom restoranu “Šeher” na Senjaku.

“Nikola je pre dve nedelje odlučio da zaprosi Sonju i odmah su se dogovorili da svadbu zakažu na proleće, kad bude lepo vreme. Sonja je za kumu uzela Gordanu Karić, jednu od naslednica čuvene srpske imperije, dok će Nikoli svedok biti višegodišnji prijatelj iz Novog Sada. Oboje su odlučili da od svog venčanja neće praviti spektakl, već će ceremonija biti obavljena u najužem krugu porodice i prijatelja. Inače, Sonja je nedavno posetila Sajam venčanja u Beogradu, gde je odabrala prelepu belu venčanicu za svoju svadbu”, kaže izvor blizak ovom paru.
Nikola nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje vest.

“Ne bih da komentarišem bilo šta vezano za moj privatni život. To su intimne stvari, koje ne delim sa javnošću”, bio je kratak poznati fudbaler.

Inače, Nikola iz braka sa voditeljkom Sandrom Drašković ima sina Luku, dok Sonja iz braka sa Goranom Marićem ima dve ćerke, Elenu i Ninu, i sina Andreju.

Reklame

Ostavite komentar