Novak Đoković širi svoj biznis

Izvor: sutra.ba
Postavljeno 12 Dec 2011

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne želi da bude poznat samo po udaranju teniske loptice već i po gostoljubivosti, a namerava da uspešno poslovanje svog restorana u Beogradu proširi na celu Srbiju – za sada!

Tako će svetski reket broj jedan uskoro u Novom Sadu otvoriti restoran, pa se može zaključiti da je krenuo u otvaranje lanca restorana “Novak”, kako bi brojni fanovi mogli da uživaju u njegovim specijalitetima, a da ne moraju da zbog toga dolaze u Beograd. Korak dalje bi bio projekat koji je još u razradi – da se od lanca restorana “Novak” napravi brend koji bi postao poznat širom planete.

Novak ne krije da, kada je u Srbiji, uvek rado uživa u čarima svog restorana na Novom Beogradu. Taj lokal se nalazi u neposrednoj blizini “Beogradske arene”, pa ga neretko mnoge poznate ličnosti ili reprezentacije tokom Dejvis kupa koriste kao mesto za predah i razonodu. Inače, Novakov restoran u Beogradu često je atraktivno sastajalište biznismena, poznatih faca i prijatelja familije Đoković, koji često svi zajedno baš u restoranu prate značajne mečeve Novaka na velikim takmičenjima.

Dakle, Đoković je rešio da uđe u veću trku, sa mnogo poznatijim restoranima, kao što je “Burger king”, pišu mediji.

Iako datum pokretanja velike kampanje i otvaranja restorana “Novak” u Novom Sadu još nije poznat, već sada je izvesno da će mnoge svetske, ali i domaće face pomoći Đokoviću u promociji ovog poduhvata. Od domaćih zvezda na toj ceremoniji trebalo bi da se nađu oni koji su letos sa Noletom baš u njegovom restoranu proslavili osvajanje Vimbldona. Možda se pojave Vlado Georgiev, Nigor, Savo Milošević, pa čak i Michael Douglas, Robert de Niro ili Silvester Stalone, Bruce Villis, a nije nemoguće da na otvaranju bude i sam Čak Noris.

Reklame

Ostavite komentar