Ognjen i Danijela: Ovo će biti naša godina

Izvor: Press online
Postavljeno 31 Dec 2011

Jedna od najlepših manekenki Danijela Dimitrovska i šarmantni voditelj Ognjen Amidžić čitaocima Pressa žele sreću i zdravlje u 2012. godini, dok će jedno drugom želje šapnuti na uvo kad sat otkuca ponoć koja deli godine

- Previše je intimno da vam kažem šta ću poželeti Ognjenu. Nešto ću mu šapnuti, a glasno ću mu poželeti zdravlje i sreću – rekla je Danijela, a na pitanje da li će mu podariti Amidžića juniora u toku naredne godine, stidljivo je odgovorila: – Možda.

Zaštitno lice brojnih kampanja i odnedavno glumica sebi želi jednako uspešnu poslovnu godinu i priznaje da željno iščekuje venčanje sa Ognjenom.

- Sve neuspehe brzo zaboravim, a uspeha je bilo više. Ne žalim se na 2011. ni na kom polju, jer mi je podarila uspešnu poslovnu i godinu punu ljubavi. Jedva čekam naše venčanje. Od 2012. želim da nam pokloni lep početak skladnog bračnog života – istakla je Danijela.

Ognjen otkriva da u 2012. želi da Danijela bude manje stroga prema njemu, a njoj da manje leti avionom. Godini za nama voditelj zamera samo neke sitnice i poslovnu neizvesnost koju mu je povremeno donosila.

- Bilo je momenata kada sam mislio da ću imati više sreće, ali ne radi se o nekim ključnim da bih im pridavao preveliki značaj. Ovo je za Pink bila najturbulentnija poslovna godina, ali su se, na sreću, stvari prilično normalizovale i polako se vraćamo u normalni tok – kaže Ognjen i napominje da u ovom periodu ne svodi račune kao većina sveta.

- Ne vezujem planove za kalendarsku godinu i ne svodim račune 31.decembra. Kalkulišem usput, bez gledanja u kalendar i ne postavljam sebi dugoročne ciljeve – rekao je voditelj.

Dok Ognjen svadbu zamišlja kao dobru žurku za najdraže osobe, Danijela očekuje bajkovito venčanje.

- Možda ću zvučati sebično, ali sve ide ka tome da moje venčanje bude onakvo kako sam ga zamišljala još kao devojčica – zadovoljno je rekla Danijela, a Ognjen je zaključio da je spreman da ispuni sve snove svoje drage i da u maju organizuje svadbu kakvu ona želi:

- Nismo precizirali detalje, a maj smo zacrtali. Za datum ćemo još videti, jer to zavisi prvenstveno od Danijelinih poslovnih obaveza.

Reklame

Ostavite komentar