Paparaco: Bojana dočekala muža na aerodromu

Fotke postavljene 28 Dec 2011


Pomirenje – Paparaco Presa slikao je sinoć u 20 časova poznatu manekenku na Aerodromu „Nikola Tesla” kako čeka supruga iz Ciriha. Par još jednom demantovao navode pojedinih medija da se pre nekoliko dana potukao

Bojana i Vladimir Stojković ne prestaju da intrigiraju javnost – nakon najavljenog razvoda i medijskih tvrdnji da je golman Fudbalskog kluba „Partizan” pretukao zgodnu manekenku, njihovo pomirenje je na pomolu!

To potvrđuju i prve zajedničke fotografije nakon čitave afere, koju je paparaco Pressa sinoć uslikao na Aerodromu „Nikola Tesla”, gde je Bojana dočekala Vladimira, koji je doputovao iz Švajcarske.

Bojana se na aerodromu pojavila pola sata pre sletanja aviona i popila kafu u obližnjem kafiću. Stojković je redovnim letom iz Ciriha sleteo oko 20 časova, a supruga ga je u pratnji obezbeđenja sačekala na dolaznom terminalu. Kako saznajemo, Vladimir je u Cirihu proveo dva dana da bi obavio neke privatne poslove.

Iako se danima piše o njihovom razvodu i novim vezama, njegove sa izvesnom Jelenom, a njene sa Vladom Mandićem, jučerašnja situacija govori suprotno. Po izlasku iz aviona Vladimir se uputio pravo ka Bojani, što ukazuje da su u kontaktu i da je susret bio dogovoren.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar