Pevačice – loše kuvarice

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Dec 2011

Mada je nekoliko puta priznala da je loša kuvarica i da joj kuvanje ne ide čak ni u halterima, od kojih njenom suprugu Dušku Tošiću raste apetit, Jelena Karleuša nije se snebivala da to i demonstrira postavljanjem na „Fejsbuk“ slike ugljenisanih mafina koje je u nedelju „poslužila“ porodici za desert. Dok su fanovi simpatično poručili pevačici „da se mane ćorava posla i da se bavi onim što najbolje ume – šou-biznisom“, oni koji je ne vole „udarili“ su po njoj i kukom i motikom.

Međutim, Džej Kej nije jedina koja priznaje da je „operisana“ od kutlače. Folk diva Ceca Ražnatović svrstava se među prve pevačice koje su se hvalile da su očajne domaćice. Poznata je njena izjava da joj je pokojni suprug Željko govorio kako želi da mu žena miriše na parfem, a ne na zapršku. U kuhinju retko zalazi i Lepa Brena, budući da joj je suprug Slobodan odličan kuvar.

- Boba i sinovi su veliki gurmani, a ponoćni obroci im nisu strani. U kuhinji se zadržavam tek toliko da bih napravila kokice, jer bih pojela sve što spreme, i njih, sa stolom i stolicama – našalila se folk diva.

Iako je pred sam razvod braka sa Dačom Ikodinovićem otvorila kafanu, Nataša Bekvalac priznaje da joj kuvanje nije jača strana.

- Nažalost, ne znam da kuvam, a veliki sam gurman, pa se tako dve nedelje prežderavam da bih naredne dve gladovala. Takva sam u životu, kod mene nema sredine – kaže lepa Nata.

Kuhinju u širokom luku obilazi i hrvatska pop pevačica Jelena Rozga, koja ne veruje u staru poslovicu da je preko stomaka najkraći put do muškog srca.

- Ne umem da kuvam i nemam nameru da naučim. Šta će mi to? Budućem mužu ću da pevam, a on neka kuva – poručuje Rozga.

Kuhinja nije omiljena prostorija u kući i najlepšoj teniserki na svetu Ani Ivanović.

- Što se tiče kućnih poslova, više volim kuvanje od čišćenja, ali moram priznati da, nažalost, nisam dobra kuvarica, a jelo koje najbolje znam da pripremim su meksičke fajite – priča Ana.

 

Reklame

2 komentara

  1. Nevena said on 14/12/2011 at 13:32

    Lose su kuvarice a zato su dobre “kurvarice”.

  2. Nevena said on 14/12/2011 at 13:34

    Sto se tice Jelene za razliku od ovih drugih je i losa pevacica, ustvari nema pojma sa pevanjem.

Ostavite komentar