Pomirili se Stojkovići

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 20 Dec 2011

Vladimir i Bojana Stojković odlučili su da spasu brak! Manekenka i fudbaler su se, na Vladimirovu inicijativu, sreli u kafiću na Vračaru, u blizini njihovog porodičnog stana, i rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

- Bojana i Vladimir dogovorili su susret u kafiću, gde su proveli puna dva sata. Iako je svestan da je njihov brak na rubu propasti, Vladimir nijednog momenta nije želeo da čuje za razvod i predložio je supruzi da pokušaju da prevaziđu probleme – kaže izvor koji se zatekao u kafiću, i dodaje da je Vlada uporno insistirao da se ne razvode.
Zajedno otišli u stan

- Bojana je predlagala da se raziđu i tražila da prizna da je vara. On je negirao sve glasine o svojim prevarama i ubeđivao je da treba da se pomire i ograde od svih tračeva koje, kako on tvrdi, neko namerno plasira. Rekao je da jedino sa njom vidi budućnost – otkriva izvor.

Po izlasku iz kafića srpski Bekamovi zajedno su otišli u porodični stan.

- Vlada već dve nedelje nije video sina Lava i jedva je čekao da ga uzme u naručje. U stan su otišli zajedno, a vreme će pokazati da li su zaista uspeli da sve probleme ostave iza sebe – zaključuje izvor.

Podsetimo, manekenka i golman Partizana posle žustre rasprave rastali su se pre dve nedelje. Zbog glasina da je vara sa izvesnom Jelenom Kuveljić sa Vračara, Bojana je tada izbacila supruga iz stana, a Vladimir je otišao u apartman u okviru stadiona „Teleoptik” u Zemunu. Bojana je nakon toga angažovala advokata jer je odlučila da stavi tačku na brak sa fudbalerom, a u međuvremenu je navodno utehu pronašla u zagrljaju rukometaša Vlade Mandića.

Reklame

4 komentara

 1. Blablatuc said on 21/12/2011 at 09:19

  E sada cemo da slusamo i citamo o ovo dvoje, do iznemoglosti! Kome je to zanimljivo? Posle Natase Bakljavac…. preko glave su nam vesti ko se mirio i svadjao… i razveo i pormirio … i potukao i bla bla bla truc!

 2. andrija said on 21/12/2011 at 10:03

  Pa sto onda ulazis i citas te gluposti.Kako ih ti nazivas.

 3. andrija said on 21/12/2011 at 10:04

  Dosta sa tim tvojim glupim komentarima.

 4. andrija said on 21/12/2011 at 10:07

  Samo ti uvek imas nesto da iskomentarises.Uostalom ko tebe sta pita.

Ostavite komentar