Prvi glas Srbije: Darija Lukić napustila takmičenje

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Dec 2011

Takmičenje „Prvi glas Srbije“ sinoć je izgubilo još jednog takmičara. Dosadašnji favoriti Nevena Đorđević i Darija Lukić našle su se u duelu, gde je na žalost njenih fanova, Darija izvukla kraću slamku.

Još jedno finalno veče „Prvog glasa Srbije“ u kojem se takmičilo šest najboljih pevača, prikazano je sinoć na Prvoj Televiziji. Tema večeri bila je „seksi pesma“ pa je zadatak učesnika dodatno otežan i zavodljivom koreografijom.

Uz pomoć plesačica i plesača, takmičari su pokušali da žiriju dočaraju značenje pojma seksi, a većina je u tome i uspela.

Veče je otvoreno pesmom Toma Džonsa „Sex Bomb“, koju su takmičari grupno izveli. Nakon toga na bini se prvi pojavio Filip Mitrović sa pesmom „Bilie Jean“ Majkla Džeksona, i svojim „mesečevim hodom“ očarao žiri. Zatim je zapevala Aleksandra Dabić i pesmom „Dodirni mi kolena“ grupe „Zana“ pokazala da ima zavodljivu stranu. Na red je došao Igor Terzija koji je otpevao pesmu Vlado Georgieva, „Anđele“ i od autora lično dobio izuzetno pozitivne kritike.

Na stejdž je nakon njega stupila Darija Lukić koja je u svom stilu otpevala pesmu „Uđi slobodno“ Lepe Brene i iznenadila publiku odabirom numere. Nevena Đorđević zapevala je kultnu pesmu Madone „Like a virgin“ i posebno oduševila Vladu svojom izvedbom. Na kraju je došao na red Davor Jovanović koji je otpevao pesmu “Koketa“ Srđana Jula i pomalo koketirao sa Lenom Kovačević.

Nakon nastupa specijalnih gostiju grupe „Zana“ glasanje je završeno, a takmičari su iščekivali odluku “prekog suda” publike.

Neočekivano, dosadašnji favoriti Darija Lukić i Nevena Đorđević našle su se u duelu, gde je Darija optevala „Tek je 12 sati“ grupe „E.T.“ a Nevena pesmu “More pelina”, Marije Šerifović. Odabir pesme ovog puta je presudio i kada je Lena Kovačević uzela reč san o pobedi završen je za Dariju Lukić.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 05/12/2011 at 08:01

    Ovo  je skandal! Najbolji napolje! Kakav je to ziri!???Sto gore to bolje! Ne zelim da gledam vise taj program, jer sam i do sada bio razocaran kvalitetom kandidata!Takvi programi u svetu, imaju takve pevace pocetnike da coveku zastane dah! Ovde cim si bolji od drugih, nisi pozeljan! Darija je uzevsi uopste bila i ostala najbolja pvevacica tamo, koja ima faktor x za razliku od svih koji su ostali i koji su potpuno bezbojni! Ziri je isti kao oni!

Ostavite komentar