Prvi glas Srbije: Davor Jovanović je pobednik

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Dec 2011

Po odluci publike iz Srbije i Crne Gore, pobednik “Prvog glasa Srbije” je Davor Jovanović! Davor je u finalu ostavio iza sebe Igora Terziju, koji je zauzeo drugo mesto, i Nevenu Đorđević, koja je trećeplasirana.
Davor, čija je mama preplakala iščekivanje i proglašenje pobednika, izjavio je da je presrećan i da je ostvario svoj san. Na naše pitanje da li je gledao u svoju devojku, jer mu je pogled sve vreme bio uperen u pravcu publike, rekao je da nije.
- Ne! Gledao sam u svoje prijatelje i roditelje – rekao je za naš list pobednik “Prvog glasa Srbije”, dok je njegov kolega ipak mislio na svoju dragu Nevenu Đorđević.
- Mislio sam na Nevenu dok smo sve troje čekali ishod glasova, a u poslednjem krugu sam mislio samo na svoje najbliže, roditelje i sestru, oni su mi najveća podrška u životu – rekao je Igor Terzija za Kurir.
Ono što čeka dvadesettrogodišnjeg Kladovčanina jeste velika marketinška kampanja, učestvovanje u najboljim TV i radio programima, singl “Biti prvi”, ali i najznačajnija nagrada – ugovor s novom muzičkom kućom “Prva rekords”, za koju će snimiti album. Davore, i mi ti čestitamo!
Reklame

2 komentara

  1. Dragana Radulovic said on 26/12/2011 at 11:35

    Davor je izvanredan mlad pevac, apsolutni sluhista…kratko receno, rodjeni talenat. Moze da peva skoro sve zanrove ravnopravno i u poredjenju s mnogo iskusnijim pevacima, veliki je favorit. Samo napred mladi covece…vrata uspeha su ti se otvorila.

  2. dusanka said on 25/01/2012 at 13:51

    super je decko, cestitke:)

Ostavite komentar