Prvi glas Srbije: Večeras dobijamo pobednika

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Dec 2011

Srbija će večeras najzad dobiti svoj prvi glas! To može biti neko od njih troje: Igor Terzija, Nevena Đorđević ili Davor Jovanović. Teška odluka, svakako!

„Prvi glas Srbije“ počinje večeras od 21 čas na Prvoj televiziji! Troje superfinalista će otpevati po dve pesme, a zatim će im se na sceni pridružiti i finalisti, koji su u međuvremenu ispali iz takmičenja. Zajedničkim snagama otpevaće pesmu „Biti prvi“, koju je samo za ovu priliku napisao Saša Milošević Mare.

Što se pravila glasanja tiče, SMS glasovi gledalaca iz Srbije i Crne Gore eliminisaće jednog kandidata, a prava drama će početi tek kad ostane dvoje. Oni će otpevati još po dve pesme, a konačnu odluku doneće gledaoci svojim porukama. U svakom slučaju, pred nama je veoma napeto veče.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 26/12/2011 at 07:59

    Kada je ispala Darija Lukic, shvatio sam da je show namesten i da su ustvari izbacili sve najbolje pevacice!Tanju Djordjevic, Anu Perisic, Dariju Lukic i kada je ispala i Aleksandra Dabic, to je potvdilo moje misljenje i ne gledam,niti cu ikada vise gledati taj show. Sramota da cak i to ne moze da se odradi kako treba. Svetski formati tog tipa su za milion kopalja kvalitetniji od ovoga, ne zato sto mi nemamo talentovane mlade pevace, vec zato sto tamo ne moze niko preko veze, jer se pare ne ulazu u ispodprosecne ljude kao ovde! 

Ostavite komentar