Rijaliti Parovi: Martina Rajić se već skinula pred kamerama

Fotke postavljene 25 Dec 2011


Martina Rajić učestvuje u rijaliti takmičenju “Parovi” koji je sinoć počeo sa emitovanjem, a istovremeno se takmiči za “Plejboj devojku godine”. Srpska manekenka Martina Rajić sinoć je u “Parove” ušla sa princom Ugande Mihailom Mijingom, gde će se sa ostalih devet parova boriti za vrednu nagradu a to je luksuzni stan na Vračaru.

Plejbojeva zečica već prve večeri, jedva nekoliko sati od početka rijalitija “Parovi”, pokazala je gledoacima televizije Hepi obline, zbog kojih je završila na naslovnicama magazina Plejboj.

Dok se presvlačila, Martina nije mnogo marila za kamere i lagano je skidala baroknu haljinu, ne obazirući se što joj se videlo bujno poprsje. Polako je navukla majicu i čini se, prkosno pogledala u kameru.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

1 komentar

  1. Blablatuc said on 26/12/2011 at 07:47

    Pa sta je tu cudno! To joj je posao! Kad je provela noc sa Batlerom, sve su novine pisale …. bla bla bla… on se nje vise nije ni secao, a ona je dobila publicitet…sto bi rekao narod:”Cega se  pametan stidi budala se ponosi:! Od jeftine Betlerove zabave za jednu noc, ova glupaca je napravila “karijeru:! Pa zar to nije tuzno!???

Ostavite komentar