Rijaliti Parovi: Miki Jevremović otvorio dušu pred kamerama

Izvor: Story.rs
Postavljeno 29 Dec 2011

U rijalitiju Parovi Miki Jevremović rekao da porodica nije brak, već deca i da mu je žao što nije više vremena posvetio svom potomstvu

Miki Jevremović je za ručkom, dok su pričali o ljubavi i vezama, rekao:

- Dva puta sam se razvodio. Ali, mogu da vam kažem, da brak nije proodica. Porodica su deca. Srećan sam što su deca sa mnom i izvinjavam im se što nisam više vremena provodio sa njima jer sam radio, putovao po belom svetu. Moja dvostruka sreća jeste što imam i unuka Lazara, kojeg deda obožava…

Pred gledaocima televizije Hepi Jevremović je rekao još i ovo:

- Možda će nekom delovati banalno da im ovako govorim, ali, volim vas. I, verujte, treba koristiti svaku priliku da nekom kažete da ga volite.

Reklame

3 komentara

  1. sneža said on 29/12/2011 at 22:38

    Da,kada se stigne u “ozbiljne” godine, onda se tek vidi  šta su prave vrednosti,  ali na žalost, u toku života, muškarci se uopšeno ne žele baviti svojom decom, zato što je to teško,naporno i uglavnom zato,što im oduzima  njihovo “neprikosnoveno” vreme,koje traće na njima prijatnije trenutke.Posle je prava sreća,kad ih deca i dalje obožavaju ili samo i jednostavno  vole.

  2. Blablatuc said on 30/12/2011 at 07:52

    Za mnoge su ovi rialiti kontraproduktivni, bez obzira sto njima treba novac. Ovaj veteran je pokazao da je njegova najveca ljubav “gluma”, pa sa “pstosom” recituje kad god stigne misleci da je to super! Lino za mene je to davez prve vrste! Dosta imamo glumaca, pevaca, dizajnera….. nemoj Miki, neka te pamte po pevanju!

  3. Sonja said on 18/01/2012 at 09:11

    Da, putovao je, zena je sama dizala decu, da bi posle ni malo lepih 23 godine braka se razvela. svi su ostali bez icega, jer Miki voli razne izazove. Nazalost, kasno se setio da je imao 2 propala braka i troje dece. Nemam reci o njegovim izjavama, ali pravda ce izaci na povrsinu.

Ostavite komentar