Rijaliti Parovi: Počele i prve čarke …

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Dec 2011

Teško da bi ovakvo ponašanje moglo da se dopadne gledaocima, ali opet, zar nije u prošlom serijalu pobedila Zorica Dukić?

Osilio se Nikola Paunović , pa je već prvog dana izvređao konobara i „pokazao mu gde mu je mesto“.

U rijalitiju „Parovi“, na Hepi televizji, ugošćeno je deset VIP parova, koji će uživati, zabavljati se, ispunjavati želje svojim domaćinima i boriti se za glavnu nagradu koja će dostići i famoznih milion evra.

Pevač Nikola Paunović, shvatio je da pripada džet setu i odmah to poželeo da kaže svima.

- Jako si bezobrazan, nevaspitan, nemoj tako da razgovaraš sa mnom, nisam ja klinac – brecnuo se na konobara Vladu, koji mu je doneo upitnik, i obajsnio mu da je potrebno što pre popuniti, jer gazdarica kuće Vanja Kostić to zahteva. – nemoj da me požuruješ, popunjavaću kako hoću. Jako si bezobrazan.

Konobar je ćutao u prvom trenutku, ali je brzo rekao:

- Ničim vas nisam uvredio gospodine. Obraćam vam se sa vi, a vi meni sa ti.

- Zato što si mlađi od mene –brecnuo se opet Nikola Paunović. – Zato mogu da ti se obraćam sa ti.

Nešto kasnije, Paunović je upao u raspravku i sa Sonjom Kocić. pričao joj je da se loše ponaša prema svom dečku Strahinji, govorio joj da mu se drugačije obraća….

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 27/12/2011 at 07:33

    Uh ala jeovaj “porasrao” u sopstvenim ocima!Lepo je rekla zz njega Marina Tucakovic,u Operaciji trijumf,  da on njega nista nece biti i eto obistinile se njene reci, da nije usao u Parove ne bismo ni znali gde je?Pravilo je da su oni “najmanji” najglasniji!Zato bi mu bilo bolje da cuti, ako vec ne peva!

Ostavite komentar