Sašu Mišića ostavila žena

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Dec 2011

Sašu Mišića, srpskog kuvara broj 1 i voditelja „Paklene kuhinje“ na Prvoj TV, marta ove godine napustila je supruga Katrin i ostavila ga da se sam brine o njihovo troje dece – trogodišnjoj Danici, šestogodišnjem Konstantinu i dve godine starijoj Ekatarini! Iako su se 2006. godine odlučili na zajednički život na porodičnom imanju u Ritopeku, Mišićeva žena, Nemica, nije mogla da podnese takav život.

- Mesecima već živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga se nije snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj izgleda potpuno drugačije. Ona je odlučila da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje – započeo je Saša svoju ispovest.
Međutim, nije se uklopila. Ostavila ga je s mališanima.

- Na imanju mog pradede od 30 ari imamo sve uslove. Vozim traktor, radim na njivi i uzgajam povrće. Svojoj deci pravim sanke i kućice za ptice. Njima je ovde lepo, osećaju se dobro. Imaju dva kučeta, kornjaču, ptice… Navikli su na okruženje, a kada odu u Nemačku, naiđu na te zahladnele odnose među ljudima. Stalno mi govore: „Mama mora da se vrati, ovde je lepo“, a kad nas poseti, pitaju je: „Kada ćeš ti, mama, doći kući?“
Brakorazvodni postupak je pokrenut, ali Mišić gaji nade da će mu se Katrin vratiti.

- Ne smatram da je gotovo! Mi smo u kontaktu, normalno razgovaramo i nadam se da joj je samo bila potrebna sloboda i vreme da se sredi. Nije bila ispunjena ovde, nije pronašla sebe. Možda je i moj posao malo doprineo tome, pa se osećala nesrećno, i to joj je izazivalo ljubomoru. Verujem da će sve stabilizovati i da će uvideti da je najbolje da opet živimo svi zajedno – setno je kazao srpski Džejmi Oliver.

Reklame

2 komentara

  1. Nevena said on 18/12/2011 at 11:35

    Ma gde nadje nemicu? Pa to ti je jedna od najgorih sorti zena. Nije ni cudo sto te ostavila briga nju za tvoje kulinarske vestine nju interesuju druge “vestine”. Ali nemoj da se brines, ona ce se lep tamo “provesti” pa ce se mozda vratiti tebi opet do sledeceg puta kad je opet ona “stvar” zasvrbi.

  2. Blablatuc said on 19/12/2011 at 08:40

    A nasa bi bila bolja? Ostala bi pored tebe, a zabavljao bi je komsija dok ti nisi tu!I sve bi bilo super sve dok bi imala tvoju lovu!

Ostavite komentar