Sjajan nastup Lepe Brene u Bugarskoj

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 04 Dec 2011

Posle 20 godina od legendarnog nastupa na stadionu „Vasil Levski“, na koji se pred 100.000 obožavalaca spustila predsedničkim helikopterom, Lepa Brena je ponovo pokorila Bugarsku.

Folk diva održala je u subotu uveče u dupke punoj novootvorenoj sofijskoj areni „Armejc“ koncert za pamćenje. Više od 20.000 Bugara došlo je da vidi Brenu, koja je do arene, baš kao i na beogradskim koncertima, doletela helikopterom.
Spektakularnu scenu publika je pratila na led ekranu u dvorani, u kojoj je zatim zavladao mrak i tajac sve dok naša popularna pevačica, obučena kao snežna kraljica i sa krunom na glavi, nije izronila iz bine zapevala pesmu „Uradi to“. Ugledavši miljenicu na sceni posle dve decenije, bugarska publika pala je u trans. Gromoglasnim aplauzima, vrištanjem i horskim pevanjem propratila je ceo koncert, koji je bio isti kao i koje je Brena izvela pred domaćom publikom 20. i 21. oktobra u „Beogradskoj areni“.

” Najlepši rođendan proslavila sam ove godine na koncertu u Beogradu, a drugi po redu moj najlepši koncert je ovaj u Sofiji. Učinili ste me srećnom i ponosnom, i da znate da ćete kao publika i kao nacija ostati zauvek u mom srcu. Volim vas mnogo”, rekla je Brena, koja je tokom tri sata izvodila najveće hitove, pretežno iz osamdesetih godina, kao i pesme sa novog albuma „Začaran krug“. Koncertu je prisustvovao i pevačicin suprug Slobodan Boba Živoinović.

Reklame

Ostavite komentar