Skandal na pomolu: Stojković tukao Bojanu pesnicama u glavu!

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 27 Dec 2011

Kako piše “Kurir“, fudbaler Vladimir Stojković je u nedelju ujutru istukao svoju, još uvek zakonitu, suprugu Bojanu.

Golman “Partizana” je, navodno, oko četiri ujutru uleteo u njihov zajednički stan na Vračaru i pred sinom Lavom, Bojaninom majkom i njenom najboljom drugaricom fizički nasrnuo na suprugu udarajući je pesnicama u glavu.

Bojana je u subotu na nedelju izašla s najboljim drugom i drugaricom u klub “Opozit” i tamo je videla Vladimira sa njegovom devojkom Jelenom. U jednom trenutku Vlada joj je prišao da se pozdrave, a nakon svega nekoliko rečenica Bojana se samo okrenula i otišla kući - otkrio je izvor Kurira.

Nedugo za njom u stan na Vračaru došao je i Stojković. Besan.

Kad je Vladimir upao, u stanu su sa Bojanom bile njena mama, najbolja drugarica i njihov sin Lav, koji je spavao. On je sa vrata počeo da se svađa. Vikao je: “Ubiću te ako podneseš zahtev za razvod!” Nakon toga krenuo je mučki da je udara pesnicama u potiljak i svuda po telu, sve dok nije pala u nesvest. Nastavio je da je šutira na podu, a Bojanina mama i drugarica su na jedvite jade uspele da ga odvoje preklinjući i plačući - priča izvor Kurira.

Bojana je ubrzo došla svesti. Ustala je i pobegla kod komšije, odakle je pozvala policiju. Patrola je došla, napravljen je zapisnik sa uviđaja, a s obzirom na to da je ovo bila prva prijava za nasilje u porodici, Stojkoviću su uputili samo opomenu.

Potom je Vladimir otišao, a Bojana se spakovala i sa sinom Lavom i majkom napustila stan. Tokom jučerašnjeg dana posetila je lekara, od kojeg je dobila potvrdu o telesnim povredama, i podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira.

Nedostupni za komentar

Na poziv novinara “Kurira” i na pitanje da prokomentariše njihova saznanja, Vladimir Stojković nije bio raspoložen za razgovor.

Ej, vidi, nisam raspoložen ni za kakvu priču - rekao je Vladimir.

Bojana Stojković je, tokom jučerašnjeg dana, ostala nedostupna.

Da podsetimo, priče o razvodu bračnog para Stojković krenule su pre nekoliko meseci, kada je po medijima počelo da se spekuliše da fudbaler vara svoju ženu Bojanu i to sa mnogo mlađom devojkom.

Od tada, njih dvoje ne prestaju da pune novinske stupce, a nakon mnogobrojnih nagađanja sa kim Vladimir vara suprugu i koliko to traje, na Bojaninom Facebook profilu je u jednom trenutku čak osvanuo i sledeći status:

Nedostaje? Ne, dosta je! -

Ukoliko su pisanja “Kurira” tačna i ukoliko je fudbaler zaista pretukao svoju suprugu, mogli bismo uskoro da očekujemo i da će ona podneti krivičnu prijavu protiv njega.

Reklame

Ostavite komentar