Skandal: Vendi se potukla zbog Cece

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 05 Dec 2011

Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je u nedelju na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević (22) gađala jajima, a onda se potukla sa njom. Pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila „po nosu“, Vendi je pokupila stvari i otišla.

Kako saznajemo, do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce „časti“ pogrdnim imenima.

- Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“ – kaže Dragana. – Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa.

Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i „opalila“ joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare.

Međutim, kontroverzna pevačica je posle samo desetak minuta došla sa novim „cvikerima“, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.

- Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta
više! – ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.

Ekipa „Novosti“ pozvala je pevačicu kako bi čula njenu stranu priče, ali Vendi je bila nedostupna.

RADNIKE na pijaci uopšte ne čudi što je došlo do tuče između Vendi i Dragane. To su i iščekivali, jer kažu: – Više joj ni u prekratkim majicama i suknjicama nije polazilo za rukom da bude u centru pažnje. Sasvim je uobičajeno da Vendi „časti“ prodavce pogrdnim imenima. Pijaca joj, kažu, dođe kao „izduvni ventil“.

Reklame

Ostavite komentar