Skandal: Zoe Saldana varala verenika sa Bredlijem Kuperom

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 01 Dec 2011

Dok se u Holivudu još uvek šuška o nedavnom prekidu veridbe lepe glumice iz “Avatara” Zoe Saldane i preduzetnika Kita Britona, britanski magazin “Star” otkrio je nove pikantne detalje koji bi mogli da rasvetle kraj njihove 11-godišnje veze.

Neimenovani izvor je magazinu dojavio da se 33-godišnja lepotica samo nekoliko dana pre raskida ludo zabavljala po holivudskim klubovima i to s najseksepilnijim muškarcem na svetu – Bredlijem Kuperom.

Zoe je 14. septembra pozirala fotografima sa svojim tadašnjim verenikom Britonom, a samo dva dana posle toga viđena je u holivudskim noćnim klubovima kako se prepušta Kuperovim zagrljajima. Svedoci su tada rekli da se par ponašao kao da su “dvoje srednjoškolaca koji su se upravo smuvali”.

- S obzirom na to kako su razmenjivali nežnosti, niko ne bi rekao da je ona u to vreme imala verenika – otkrio je isti izvor.

Zoe je sa zgodnim Bredlijem stigla u klub oko tri sata ujutro.

- Bili su u grupi od 20 ljudi. Odmah je bilo jasno da se između njih dvoje nešto događa. Razmenjivali su nežne poglede i smeškali se jedno drugome. On ju je grlio oko ramena dok je ona njega uhvatila oko struka. Kao da su skrivali neke zločeste tajne – dodao je očevidac.

Klub su napustili zagrljeni i nisu se više vraćali. Zoe je kasnije viđena bez vereničkog prstena, a ubrzo nakon što je vest dospela u medije, oglasio se njen predstavnik za medije i sve demantovao.
- Njih dvoje nisu u vezi. Zoe i Bredli su samo prijatelji.

Reklame

Ostavite komentar