Soraja ne zna šta će sa grudima

Fotke postavljene 12 Dec 2011


Bivša učesnica Velikog brata koja se trenutno bori za titulu Playboy-eve devojke godine, Soraja Vučelić (25), ne propušta priliku da se dobro zabavi i istakne svoje silikonske grudi.

Naime, na poslednjoj žurci u Beogradu, „Grand Casino Moet Playboy Party“, kojoj su prisustvovale i „zečice suparnice“, Soraja se izdvojila dugačkom uskom zlatnom haljinom u čiji korset su jedva stale njene bujne grudi.

U jednom beogradskom klubu, u kom je zajedno sa Nikolinom Pišek pomagala u prikupljanju dobrotvornih priloga, pojavila se u dekoltiranoj crvenoj haljini, a zabavljala se i u Sarajevu, gde se pre Playboy-eve žurke, u brushalteru i gaćicama tukla perjanim jastucima sa ostalim takmičarkama.

Tada je Soraja izjavila da su se tokom trećeg dana snimanja serijala „Playboy Playmate of The Year“ devojke potukle, jer su ljubomorne jedna na drugu i svaka od njih misli da će pobediti.

Takvo mišljenje o sebi ima i Soraja, koja je nedavno izjavila da „treba da pobedi na takmičenju jer je, osim što ima savršeno telo i psihički zdrava“, kao i da su „njeni atributi ono što se traži i da je ona potpuno pakovanje“.

Pored toga što se gola slikala za Playboy i na stolu za masažu, Soraja „ratnica“ je i voditeljka emisije „Sve za ljubav“, koje se emituje na TV Pink.

Izvor: SrbijaNet

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

2 komentara

  1. Nevena said on 13/12/2011 at 11:44

    Fuj koja prljava drolja, gadi mi se!

  2. Nevena said on 14/12/2011 at 13:35

    Fuj, sto je ruzna. Ima facu ko mazga.

Ostavite komentar