Šta je nateralo Ivana Ivanovića da smrša ?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Dec 2011

Popularni voditelj koji je rešio do Nove godine da skine bar 10 kilograma, vredno trenira da bi ostvario svoj cilj.

Možda ipak nije toliko vredan, tačnije Ivan ima svoj način rada u teretani – on ne vežba već posmatra druge kako rade. Gledao je zgibove, trbušnjake, sklekove i rekao:

- Mislim stvarno da ću uspeti, evo za početak u teretani ja samo gledam, ništa drugo ne radim. Kažu da je to odlično za motivaciju – rekao je Ivan ali ne baš zadihan od silnog treninga.

S obzirom da je dokazano da sada žene više vole muškarce sa stomačićem, objsnio nam je: – Ja nemam mnogo iskustava sa ženama, a ove koje znam ne vole stomačiće, a tek moja žena, ona nikako ne voli, objasnio je Ivan

Preporučeno mu je da mora da izbaci slatkiše, alkohol, hleb i izlaske ukoliko želi da bude uspešan u dijeti, a on je i na to imao odgovor:

- Ja ne jedem hleb, ne izlazim mnogo, ne pijem mnogo, ali definitivno se gojim od stresa, moraću da izbacim izlaske i alkohol onda – zaključio je voditelj i dodao da neće preterivati u treninzima jer iovako pobeđuje Milana Kalinića, a kako bi bilo da je u tip-top formi, to nikako ne bi bilo fer takmičenje.

Reklame

Ostavite komentar