Tejlor Svift – najmlađa “Bilbordova” Žena godine

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 05 Dec 2011

Trag koji je za kratko vreme ostavila na svetskoj muzičkoj sceni doneo je Tejlor Svift titulu Žena godine, nagradu koju dodeljuje magazin „Bilbord“. Kantri zvezda najmlađa dobitnica prestižnog priznanja. Među nagrađenima i hip-hoperka Niki Minaž koja je dobila priznanje Zvezda u usponu.

Američka kantri pevačica Tejlor Svift dobila je nagradu magazina Bilbord (Billboard), koji joj je dodelio zvanje Žena godine, obzirom na trag koji je ostavila u muzici poslednjih pet godina.

Tejlor Svift je prestižnu nagradu dobila na ceremoniji u Njujorku, i tako postala najmlađa umetnica kojoj je pripala ova čast.

Iako se relativno kratko bavi muzikom, Tejlor je postigla značajna dostignuća, a njen treći album Speak Now prodat je u više od pet miliona kopija u svetu, a na 54. dodeli Gremi nagrada 12. februara boriće se u čak tri kategorije, između ostalog i za najbolji kantri album.

„Ostvarili su se svi snovi koje sam imala kao dete”, rekla je mlada pevačica.

Ni njenu koleginicu iz hip-hop tabora, koja ima četiri Gremi nominacije, Niki Minaž nije zaobišao žiri popularnog muzičkog magazina.

Reklame

Ostavite komentar