Tom Kruz u situaciji da “kupuje” fanove

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Dec 2011

Zaista neverovatno! Tom Kruz (49) je jedan od najpoznatijih holivudskih glamaca i zbog toga ne bi trebalo da čudi to što su ga tokom prošlonedeljne posete Indiji dočekale hiljade pristalica.

Ali nije sve baš tako kao što izgleda. Naime, otkriveno je da su svi Indijci koji su Toma Kruza dočekali na aerodromu u Mumbaju dobili po 150 rupija (oko 2,8 dolara) i besplatan ručak!
Indijski mediji podsećaju da je Tom Kruz tokom posete obišao i Tadž Mahal, gde se fotografisao sa brojnim obožavateljima. Kruz je u Indiji boravio u okviru promocije četvrtog dela iz serijala filmova „Nemoguća misija“.
„Niko od nas koji smo bili na aerodromu i ne zna ko je Tom. Mi smo došli ovde zbog toga što nam je obećano da ćemo biti na televiziji. Do sada smo bili na nekoliko sličnih događaja“, rekao je jedan neimenovani „oduševljeni“ Tomov obožavatelj.

Priča o kupovini oko 200 pristalica dobila je veliki publicitet. U Indiji domaći, bolivudski glumci imaju daleko veću popularnost od holivudskih zvezda. Oglasio se „Paramount pictures“, navodeći kako je „apsurdna“ ideja da su Indijci koji su dočekali Toma bili plaćeni.
Bilo kako bilo, Tomova zvezda polako ali sigurno bledi, a događaj iz Indije nas je podsetio da svima ističe pet minuta slave.

Reklame

Ostavite komentar