Trač ili istina: Dača Ikodinović ulazi u “Parove”

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Dec 2011

Danilo Ikodinović pregovarao je s produkcijom TV Hepi o ulasku u rijaliti „Parovi“. Kako Kurir saznaje, on bi trebalo da se u ovom šouu pojavi s Ivanom Ukropinom, s kojom ga mediji odnedavno povezuju!

- Dača je razgovarao sa čelnicima TV Hepi. Definitivan dogovor još nije postignut, ali producenti veruju da će uspeti da ga dovedu u rijaliti, jer su mu ponudili sumu koja se ne odbija lako – kaže sagovornik Kurira iz „srećne televizije“:
- U razgovoru je često isticao da nije deo estrade i da ne želi da ga ljudi tako doživljavaju samo zato što je bio u braku s pevačicom. S obzirom na to da ga uveliko povezuju sa Ivanom Ukropinom, očekujemo da bi s njom mogao da se priključi ostalim takmičarima.
Dača je potvrdio da je bilo priče, ali tvrdi da nema s kim da uđe.

- Tačno je da sam razgovarao, ali nisam pregovarao. Rekao sam: „Ne, hvala“. Ja nemam par, tako da ne znam zašto su me zvali. Možda su oni hteli da mi ga nađu! Mene i Natašu su zvali da se pojavimo u prošloj sezoni, ali ja nisam pristao – rekao nam je Dača.

Kao i uvek dosad, svi demantuju da će biti u nekom od rijalitija, a kad počne, ne samo da ih većina učestvuje, već nam posle „izlaze iz frižidera“.

Reklame

Ostavite komentar