U prodaji karte za koncert grupe Black Sabbath

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 06 Dec 2011

Bliži se i taj željno isčekivani dan za mnoge u Srbiji a i šire. Od četvrtka 8. decembra, tačno od 9 časova ujutro, počinje regionalna prodaja ulaznica za veliki koncert legendarne grupe Black Sabbath, koja će nastupiti 28. juna 2012. godine na terenu beogradskog parka Ušće.

Po mnogima, najveći metal bend svih vremena Black Sabbath održaće koncert za ceo prostor jugoistočne Evrope, odnosno za fanove iz svih zemalja bivše Jugoslavije, Bugarske, Mađarske i Rumunije. U svim navedenim zemljama istovremeno će početi prodaja od ukupno 20.000 ulaznica čije su cene ubedljivo najniže na celoj turneji. Parter 2 koštaće 2.990 dinara, Parter 1 biće 3.500 dinara, dok će svega dve hiljade najvernijih fanova imati priliku da kupi ulaznicu za “Golden Circle” po ceni od 4.500 dinara.

Ulaznice će moći da se kupe preko sajtova prodajnih mreža na adresama www.Eventim.rs, kao i na svim uobičajenim prodajnim mestima poput beogradskog Bilet centra, blagajni Beogradske arene i Doma sindikata,  te putem lanaca prodavnica “Com Trade” i knjižara “Evrogiunti”, “Vulkan” i “Delfi/Laguna”, koje se nalaze u centralnim delovima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i drugih gradova. Fizička prodaja ulaznica biće omogućena i u svim većim gradovima regiona poput Ljubljane, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Sofije, Bukurešta, Budimpešte i drugih regionalnih centara iz kojih se očekuju hiljade fanova. Na ovom, po mnogo čemu najvećem regionalnom rok i metal događaju iduće godine, Black Sabbath će nastupiti uz goste čija će imena biti naknadno objavljena.

Reklame

Ostavite komentar