Velika kriza u braku Vladimira i Bojane Stojković

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 18 Dec 2011

Bojana Stojković ostavila je status na Facebook-u koji kao da potvrđuje priče da je njenom braku sa golmanom Vladimirom Stojkovićem došao kraj!

Već mesecima unazad šuška se da je brak između golmana Partizana,Vladimira Stojkovića i njegove supruge, manekenke Bojane Rajić Stojković, na veoma klimavim nogama, te da je samo pitanje dana kada će obelodaniti da se razvode.

Kao dokaz navođene su činjenice da se par u poslednjih šest meseci nisu pojavili u javnosti zajedno, iako i jedno i drugo često izlaze, svako sa svojim društvom. Takođe, poslednja zajednička fotografija napravljena je ubrzo po rođenju njihovog sina Lava.

A da šuškanja budu sve glasnija pobrinula se i sama Bojana. Iako je nekoliko puta demantovala glasine o razvodu, tvrdeći da je u njihovom braku “sve u najboljem redu”, ona je pre nekoliko dana na svojoj fan stranici na Facebook-u, koju je “lajkovalo” više od 3.800 ljudi, postavila status:“Nedostaje? Ne, dosta je!”.

Da li je na ovaj način gospođa Stojković potvrdila da bi uskoro to mogla da prestane da bude, ili je u pitanju samo igra reči, ne možemo da utvrdimo sa sigurnošću.

Ali, ono što znamo – prava istina će se saznati uskoro!

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 18/12/2011 at 11:15

    Poznata je stvar da se fudbaleri zene pevaljkama, manekenkama i modelima,a zna se ko su i sta su takv ekao “one”. Ne treba tu mnogo mudrovati – oni naivni i glupi a one prefrigane i namazane svim bojama i iskustvo.. Naravno da od toga ne moze ispasti dobar brak. Ti fudbaleri se nikad nece opametiti kao da im je sva pamet samo u nogama!

Ostavite komentar