Zaboravljena Ksenija Pajčin !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 04 Dec 2011

Novo groblje, subota, 3. decembar. Na grobu pokojne denserke Ksenije Pajčin uvelo cveće. I kameno srce na kojem piše „nikad zaboravljena“. A da li je tako?

Da je živa, juče bi napunila 34 godine. Ali 15. marta 2010. godine ubio ju je Filip Kapisoda. Potom je i sebi oduzeo život. Na Ksenijinoj sahrani povorka u nedogled. Svi su plakali i govorili da je nikada neće zaboraviti. Baš kao što na srcu pomenutom piše. I nije zalud ono kameno. Niko od svih tih prijatelja nije se setio da obiđe grob na njen rođendan. Drugi od njene smrti.

Sedeli smo na klupi i čekali da li će se neko pojaviti. Bilo je pola deset kad smo došli. U pola jedan smo krenuli. Tri sata tišine…

Negde oko 15 časova pozvali smo Ksenijinog kuma i stilistu Baneta Devića. Pitali smo zašto nikoga nema. S njim i pevačicinom majkom smo se mimoišli. Došli su nedugo pošto smo napustili Novo groblje.

- Sada smo se vratili. Njena mama je bila sa mnom, a ovako kasno smo otišli jer smo morali da čekamo devojke iz plesne škole. Naravno da je nismo zaboravili, a bol je i dalje neprolazna. Iznenadio sam se što niko pre nas nije dolazio – rekao je utučeno Bane.

Kameno srce s natpisom „nikad zaboravljena“ stajaće na Ksenijinom grobu i u martu.

Biće i tada to samo obična, hladna poruka?!

Reklame

Ostavite komentar