Zašto su se posvađale sestre Dapčević !?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 14 Dec 2011

Tijana Dapčević (35) nedavno je boravila u rodnom Skoplju u poseti roditeljima i mlađoj sestri Tamari, ne sluteći da će se porodična poseta pretvoriti u obračun sa sestrom i to ispred TV kamera.

Obe pevačice pozvane su da zajedno gostuju u jednoj zabavnoj emisiji u kojoj su se žestoko posvađale. Razlog za svađu – turbo folk! Tamari je zasmetalo što u Makedoniji sve češće gostuju brojni folk pevači iz Srbije, a Tijana joj je održala lekciju iz lepog ponašanja i šou biznisa.

- Stalno gostuju Šaban Šaulić, Aca Lukas, Seka Aleksić… ovaj, onaj, to je strašno. Ne mogu da svarim tu muziku – zapenila je Tamara, nakon čega ju je sestra povišenim glasom prekinula govoreći da svaka muzika ima svoju publiku i da o ukusima ne treba raspravljati.

- U šou biznisu ima mesta za sve, i za one koji ne znaju da pevaju i za one koji znaju da pevaju. Nema narodnjaci, zabavnjaci, ima samo dobre i loše muzike. Hoćeš da mi kažeš da poslednji album Lepe Brene nije dobar? Tamara, šta uveče naručuješ u kafani da ti sviraju? Haus? – pitala je Tijana mlađu sestricu, koja joj je spremno odgovorila.

- Pesme koje ja naručujem nisu turbo folk. Hoću da kažem da u jednom mesecu u Skoplju ima pet koncerata sa takvim pevačima – nije se predavala Tamara.

- U čemu je tvoj problem, Tamara? – upitala je starija sestra.

- U tome što samo to nude publici – spremno je odgovorila Tamara.
- To je greh ako stvarno tako misliš. Publika je kriva jer ona hoće to da sluša. Ono što žele, to im se servira, to ti je zemlja seljaka na brdovitom Balkanu – pokušala je Tijana da sve okrene na šalu, ali joj je mlađa sestra odbrusila: – To je zbog takvih kao što si ti koji podržavaju šund muziku!

E, to je bila kap koja je prelila čašu, pa se i starija sestra razbesnela.

- Ja podržavam?! Ne podržavam, nego bi ti svoj stav trebala da nosiš kući. Znaš li koliko si ljudi sada uvredila tvojom izjavom – besno joj je odgovorila Tijana. I ko zna kako bi se njihova svađa završila da se nije umešao voditelj, koji je svađu prekinuo muzičkom numerom. Po izlasku iz studija strasti su se smirile, a sestre su se odmah pomirile.

- Tačno je da smo se Tamara i ja malo posvađale oko turbo folka tokom gostovanja u jednoj emisiji, koju inače radi naš kućni prijatelj. Nije letelo perje, ja sam samo branila boje šou biznisa u Srbiji, a Tamara je iznela oštre komentare koji nisu bili na mestu. To pripisujem njenoj mladosti, neiskustvu i brzopletosti. Po izlasku iz studija odmah smo zakopale ratnu sekiru i posavetovala sam je da ubuduće takve komentare zadrži za kuću, a ne za javne nastupe i emisije. Kao dosta starija sestra imam potrebu da je savetujem, da joj objašnjavam i nekako je usmerim na pravi put, što mi je, moram priznati, do sada polazilo za rukom, jer me uglavnom posluša – rekla je za “Vesti” Tijana Dapčević.

Reklame

Ostavite komentar