Aco Pejović angažovao je grčke kompozitore

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Jan 2012

Aco Pejović angažovao je grčke kompozitore, aranžere i producente da mu napišu pesme za novi album. Sredinom prošle nedelje u svom domu Pejović je ugostio neke od najuticajniji ljudi iz grčke muzičke industrije.

- Pregovaramo i neću da mi urade samo jednu pesmu, već kompletan album. Sastali smo se u opuštenoj atmosferi, a taj muzički pravac koji se neguje u Grčkoj, vrlo je blizak onome što ja ovde radim, što zovem popularnom folk muzikom.Oni koji tu muziku mrze, nazivaju je turbo-folkom, a ja nemam pojma šta to u stvari znači. Volim tu emociju kojom su obojene grčke pesme - kaže Pejović i dodaje:

- Mogu vam reći da su grčki kompozitori jeftiniji od srpski! Ono što sam video je da su izuzetno profesionalni i korektni.Dobro, ne mogu da kažem da su naši kompozitori loši, nikad sa njima nisam imao loših iskustava. Ali, jednostavno, želim da nešto promenim. Ko zna, možda od svega toga ne bude ništa. Tek treba da mi urade pesme, a Dragan Brajović Braja će za njih napisati tekstove. Tek kada ih budem čuo pesme, videćemo šta ćemo dalje, prenosi Puls.

Takođe Pejović je rekao kako je Saša Popović bio začuđenm kada je čuo za saradnju s Grcima, jer smatra da ima puno naših kompozitora koji su i te kako kvalitetni.
Pričalo se da je pevač imao velikih zdravstvenih problema u poslednjih nekoliko nedelja.

- Imao sam zdravstvenih tegoba zbog premora i iscrpljenosti. Posle nastupa na Kopaoniku primio sam dve boce infuzije. Odmah posle toga sam odjurio sam u Crnu Goru gde sam imao zakazan nastup narednog dana. I tamo me je dočekala infuzija. Složilo se mnogo zakazanih nastupa zaredom, pre toga sam imao upalu jednog plućnog krila koju nisam odbolovao kako treba i eto problema. Ali, sada sam dobro.

Iako se pisalo da je Aco Pejović radio generalku koja uključuje sređivanje zuba, peglanje bora, pevač kaže:

- Može se reči da sam radio generalku! Sređivao sam zube i stavio nekoliko implanata. A, što se tiče zatezanja to mi nije bilo ni na kraj pameti. Nema potrebe i dok sam pri ovoj pameti, to sigurno neću raditi.

Reklame

Ostavite komentar