Alesandra Ambrosio pokazala trudnički stomak

Fotke postavljene 18 Jan 2012


Nakon što je prošli mesec objavila da je trudna, supermodel modne kuće “Victoria’s Secret” Alessandra Ambrosio objavila je na svom Facebook profilu sliku u bikiniju sa odmora u Brazilu, na kojoj joj se vidi trudnički stomak.

Alessandra je postavila fotografiju sa plaže, na kojoj joj dve prijateljice miluju trudnički stomak. Na osnovu fotografije jasno je da atraktivnoj manekenki prija druga trudnoća.

Alessandra protekle dve nedelje provodi sa prijateljima i porodicom u svom rodnom gradu Florianópolis u Brazilu, a s njom je njena trogodišnja ćerka Anja Louise

Otkako njena trudnoća nije tajna, Alessandra svugde ponosno pokazuje svoj stomačić.

U novembru je odradila reviju Victoria’s Secret iako je bila u drugom mesecu trudnoće što na njeno zadovoljstvo niko nije primetio.

“Nedelju dana pre toga svom sam agentu kazala da neću stati u odeću na reviji jer sam se udebaljala. Ali, uz pomoć dijete i trenera uspela sam, a niko nije ništa primetio iako sam se skinula u donji veš”, kaže Alessandra

Manekenka, koja očekuje dete sa verenikom Jamiejom Mazurom, kazala je da joj je protekla godina bila najbolja u životu, a druga trudnoća je stigla kao blagoslov.

Izvor: sarajevo-x.com

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar