Američki san libanske kreatorke

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 19 Jan 2012

Na dodeli Zlatnih globusa uvek ima mesta za diskusiju o svečanim toaletama poznatih dama. Kao na modnoj reviji smenjivale su se kreacije poznatih dizajnera, ali se najviše šuškalo o modelima čuvene libanske kreatorke Rim Akre. Dajana Lejn, Madona i Džuli Boven su na najbolji način ponele njene haljine i pokazale da klasika, svojstvena princezama, nikada ne prolazi.

Modna dizajnerka Rim Akra definitivno je imala svoje veče na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa u Holivudu, jednom od najvećih događaja u svetu šou biznisa u Americi.

Dajana Lejn, Madona i Džuli Boven, možda jesu potpuno različiti tipovi žena, ali su sve tri mudro odabrale haljine njujorške kreatorke libanskog porekla Rim Akre za svečanu dodelu ovih prestižnih filmskih i TV nagrada.

Dok se Dajana Lejn opredelila za izgled bronzane boginje, u haljini prekrivenoj zlatnim šljokicama sa “V” izrazom, Madona je odlučila da nagradu za najbolju originalnu pesmu primi u tamno zelenoj, ručno rađenoj haljini iz iste kolekcije za jesen 2012. godine.

Zvezda serije Moderna porodica (Modern Family) Džuli Boven pojavila se na crvenom tepihu u klasičnoj, glamuroznoj, prljavo roze haljini od tila, sa rukavima prekrivenim kristalima.

Iako je Rim Akra već duže vreme poznata kao dizajner venčanica i svečanih haljina, koje se prodaju u nekim od najrenomiranijih prodavnica u Njujorku poput „Bergdorf Gudman” ili „Saks” na Petoj aveniji, preksinoć održana svečanost na kojoj su dominirale njene kreacije, sigurno će joj doneti još veći uspeh u svetu mode.

Reklame

Ostavite komentar