Brigit Nilsen: Stalone je očajan ljubavnik

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 26 Jan 2012

Holivudska glumica Brigit Nilsen otkrila je da je Silvester Stalone očajan u krevetu. Nekadašnja Rambova supruga iznela je niz pikanterija iz svog dvogodišnjeg braka, ali nije govorila nimalo pohvalno o njegovim veštinama u seksu.

Jednostavno, uprkos njegovoj želji da što češće vode ljubav - svaki put bi omanuo. I ostavljao ju je nezadovoljenom.

“On je prebrz i stalno je napaljen. Osećala sam se kao da sam mu auto, a ne žena. To se pogoršalo kada smo se venčali”, ispričala je Nilsonova.

I dok je kudila Silvestera, za svoje ljubavnike je imala samo reči hvale. Za Arnolda Švarcenegera rekla je da je istovremeno i pažljiv i strastven, a veoma visoku ocenu dobio je i Šon Pen, koga smatra izuzetnim ljubavnikom.

“Bila sam usamljena i dve godine nisam mogla da nađem nikoga s kim bih bila u vezi, a seks za jednu noć nije mi bio zanimljiv. Bilo mi je baš dobro sa Šonom Penom u krevetu”, kazala je Brigit.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 27/01/2012 at 07:53

    E kakva je ova bedevija, lici vise na muskarca! Od njenog raskida sa Staloneom prosla je citava vecnost! I sta sada bi? Sad se setila da nesto kaze! Ako je to uopste rekla! Cemu? Sto to nije rekla kada je bila sa njim…. a znamo da je bila duze sa njim!?

Ostavite komentar