Bruka: Jelena Karleuša u tri grada prodala samo 77 karata

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Jan 2012

Estradni menadžer Dušan Guša, koji organizuje australijske turneje našim najvećim muzičkim zvezdama, planira da tuži JK zbog otkazivanja koncerata u Sidneju, Melburnu i Pertu za koje je, kako on navodi, prodala samo 77 karata!

Dušan je kontaktirao našu redakciju revoltiran pevačicinim izjavama u medijima da turneja u Australiji nije održana jer ona nije dobila vizu. On tvrdi da su Jelena i njen portparol Zoran Birtašević otkazali koncerte kada su shvatili da je prodato veoma malo karata i nisu hteli da izmire troškove koji su dotad napravljeni.

- Zahvaljujući mojim vezama vizu je dobila na vreme, tako da je Jelena govorila neistinu kada je za medije izjavila da je to razlog što neće doći u Australiju. Da govorim istinu dokaz su papiri koje vam šaljem. Planirana su tri koncerta, i to u Pertu, gde je prodato samo 17 karata, i Melburnu i Sidneju, gde je prodato po 30 karata. Svakodnevno sam bio u kontaktu sa Jeleninim menadžerom Zoranom Birtaševićem, imali su brojne zahteve, koje sam ispunjavao i plaćao. Kada sam mu rekao koliko ulaznica je prodato, najpre je hteo da se nastupi pomere za nedelju dana. Bilo je pokušaja da se turneja odradi u martu, ali to je propalo. Zatim su turneju otkazali. Kao dokaz imate sve naše prepiske putem mejla – navodi Dušan, i kaže da nikada nikakve izjave nije davao u medijima već da su to oni činili umesto njega.

- Pojavljivale su se neke moje izjave u medijima koje nikad nisam dao, već ih je u moje ime davao Birtašević. Jelena će morati da izmiri sve troškove koje sam imao zbog nje – poručio je Guša.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 12/01/2012 at 11:42

    Pa ko jos pametan slusa tu KOZU idi begaj, nisu hteli ljudi da trose pare na tu kretenku koja zamislja da je pevacica.

Ostavite komentar