Da li Kajli Minog uopšte stari !?

Fotke postavljene 25 Jan 2012


“Džepna venera”, Kajli Minog, slavi 25 godina i više nego uspešne karijere, a povodom jubileja fanove će da obraduje albumom na kojem će ponovo da otpeva najveće hitove.

Australijska pop pevačica je na svetskoj muzičkoj sceni debitovala davne 1987. godine singlom “The Locomotion”. Ova pesma je u Australiji provela čak sedam nedelja na broju jedan i najprodavaniji je singl u toj deceniji u njenoj zemlji.

Kajli (43), pored njenih sunarodnika, tada niko i nije baš ozbiljno shvatao, ali je uspela da se nametne zavodljiv glasom i zaraznim pop pesmama. Pored toga, jedna je i od najseksepilnijih žena na planeti, a njena savršena guza i visina od jedva metar i po su zaslužni za nadimak “džepna venera”.

Međutim, 1988. je izdala debi album “Kylie” na kojem je bio i singl “I Should Be So Lucky” i lepa Australijanka je već bila svetska pop senzacija. Singl je u Britaniji dve godine bio najprodavaniji, a Kajli je to za rukom na ostrvu pošlo još čak 12 puta.

Iako je imala veliki uspeh u Evropi, Amerikanci su bili “tvrd oras” koji je ipak uspela da “razbije” pesmom “Can’t Get You Out of My Head” koja je bila hit broj jedan u više od 40 zemalja sveta. Album “Fever” objavljenim 2001. bio je prekretnica za njenu svetsku karijeru…

Međutim, u maju 2005. Kajli je operisala rak dojke i samo godinu dana posle se svetskom turnejom vratila na muzičku scenu, ali se ujdno posvetila i borbi protiv ove zloćudne bolesti.

Pretposlednji studijski album “X” objavila je 2007, a dve godine kasnije je prvi put održala seriju koncerata po Americi i Kanadi u okviru svetske turneje “KylieX” na kojoj je bila dve godine. Poslednji studijski album “Aphrodite” objavila je 2010.

Pored muzičke, Kajli ima i uspešnu filmsku karijeru ali veoma retko snima jer joj je, kaže, muzika najveća ljubav. Dobitnik je mnogobrojnih muzičkih priznanja, prodala je 69 miliona kopija albuma, a njeni spotovi su među najgledanijim na YouTube portalu.

Album sa starim pesmama u novom ruhu trebalo bi da se pojavi početkom leta kada bi trebalo da počne i “slavljenička” turneja.

(MONDO)

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar