Da li se Bijonse zaista porodila !?

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 02 Jan 2012

Pevačica Bijonse zaista ume da se igra sa medijima. Nakon spekulisanja o lažnom stomaku na početku trudnoće, otvara se pitanje da li se Bijonse stvarno porodila u petak? Mediji su objavili da je pevačica rodila devojčicu Tijanu Mej Karter, ali je otkriveno da je devojčicu pod tim imenom rodila neka druga žena.

Vest da se Bijonse porodila i rodila ćerku suprugu Džej Ziju u jednoj privatnoj bolnici na Menhetnu preplavila je medije u petak, ali onda je objavljena vest da će se pevačica pojaviti u emisiji Dika Klarka “New Year’s Eve special” na televiziji “ABC”.

Tako su se postavila dva pitanja: da li je Bijonse toliki profesionalac da se dan posle porođaja pojavi u emisiji, ili je vest o porođaju lažna?

Emisija koja je emitovana sinoć na “ABC”-u nije dala odgovor ni na jedno od dva pitanja, sa obzirom na to da se umesto pevačice, emitovao snimak njenog nastupa u Londonu početkom decembra.

U petak u bolnici na Menhetnu, jeste rođena Tijana Mej Karter, ali njena mama nije Bijonse, saopštili su mediji iako bolničko osoblje nije želelo da daje informacije.

Portparoli Bijonse i Džej Zija još uvek se nisu oglašavali o rođenju deteta.

Reklame

Ostavite komentar