Detalji razvoda Kejti Peri

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 03 Jan 2012

Nakon što su prvo opovrgli glasine o razvodu, Kejti Peri i Rasel Brend su u petak potvrdili da je njihovom braku došao kraj.

Izvori bliski popularnom paru tvrde da je razlaz usledio posle velike svađe, nakon koje su primećeni – Kejti na Havajima, Rasell u Londonu, bez burmi. Poslednjih nekoliko meseci, ovaj par je proveo dosta vremena odvojeno, a i razlike u životnom stilu su sve više opterećivale njihov odnos – Rasel Brend je lečeni zavisnik i alkoholičar, kome je smetalo što Kejti voli da izlazi, najviše sa svojom prijateljicom Rijanom. Sa druge strane, Kejti dolazi iz svešteničke porodice, pa su i verske razlike produbljivale jaz između njih dvoje.

U zahtevu za razvod, Rasel Brend je naveo “nepomirljive razlike”, a u izjavi medijima je rekao: “Nažalost, Kejti i ja se razvodimo. Uvek ću je voleti i siguran sam da ćemo ostati prijatelji.”

Svetski mediji su već uslikali Kejti i Rijanu na odmoru u Meksiku, gde je pevačica pobegla kako bi izbegla susret sa novinarima, posle vesti o razvodu.

Izvor: MTV.com

Reklame

Ostavite komentar