Dolazi li Anđelina u Beograd !?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 04 Jan 2012

Rade Šerbedžija stiže u Beograd, ali uz njega bi mogla da bude i atraktivna glumica koja bi prestonicu digla na noge. Poznati glumac sa već pozamašnom holivudskom karijerom dolazi za dve nedelje u glavni grad Srbije, a u zemunskom „Madlenijanumu“ će u subotu, 21. januara održati svoje veče pesama i poezije na kojem će recitovati i pevati pesme koje najviše voli, a koje na jedinstven način spajaju Balkan.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, sa Šerbedžijom u pratnji mogli bi da budu i Anđelina Džoli i Bred Pit, ali je poseta najpoznatijeg holivudskog bračnog para Beogradu, za sada, najstrože čuvana tajna.

- Anđelina i Bred insistiraju na velikoj tajnosti kada je u pitanju njihovo kretanje na putovanjima. Ako i budu bili u Šerbedžijinoj pratnji, mi ćemo za njihov dolazak saznati onog trenutka kada oni budu u avionu, u vazdušnom prostoru Srbije – kaže izvor našeg lista.

Prvobitna ideja je bila da Anđelina Džoli poseti Srbiju u aprilu, ali vrlo lako bi ona mogla da vidi Beograd i oko 20. januara.

Inače, iz najbližeg okruženja poznate glumice i novopečenog reditelja (nedavno snimila film „U zemlji krvi i meda“), najavljuju da će u njenom društvu prilikom posete Beogradu biti jedan muškarac (a nije Bred Pit) koji će izazvati ogromnu pažnju i reakcije ljudi u Srbiji. Za sada se njegovo ime čuva u najstrožoj tajnosti.

Reklame

Ostavite komentar