Goca Tržan laže sebe a laže i nas

Izvor: Kurir
Postavljeno 29 Jan 2012

Tržanka pre dve nedelje javno rekla da je pljune svako ko je vidi na naslovnoj strani sa dečkom, a onda se slikala za nedeljnik

- Lupila sam rampu na privatni život. Sama sam kriva. Slikala sam se sa bivšim mužem i detetom za naslovnice i verovala sam da je taj brak zauvek. Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikad više vidi na naslovnoj sa dečkom ili budućim mužem, neka mi priđe i pljune jednu šlajmaricu pravo u lice! – rekla je Goca Tržan u emisiji Ivana Ivanovića na TV Prva.

A onda, samo dve sedmice kasnije, ona sa četrnaest godina mlađim Radomirom Novakovićem krasi naslovnicu sutrašnjeg broja magazina Stori, sve uz naslov „Srećna sam u ljubavi!“ Pozvali smo Gocu da je pitamo da li je zaboravila na obećanje i poziv na masovno pljuvanje, ali se na njen broj javio portparol Ninoslav Prodanović.

- Goca se nije slikala za naslovnu stranu magazina Stori. To nisu oficijalne fotografije, već paparaco. Kad je rekla da se više neće slikati za naslovne strane, mislila je na editorijale s dečkom, porodicom, a ne na fotografije kad je paparaco uslika bez njenog znanja – branio je Ninoslav Tržanku.

Sami procenite koliko su ovo istinske paparaco fotke. I da li su bez njenog znanja. Inače, časopis najavljuje ekskluzivne slike i intervju s pevačicom o njenoj ljubavi sa Rašom, osudama njihove romanse…

I šta više reći?! Ko će prvi stati u red?

Reklame

1 komentar

  1. cica said on 27/02/2012 at 16:30

    Slike nisu radjene za naslovnu stranu dobrovoljno, ali svi mi ponekad nesto kazemo pa se kasnije predomslimo. Mislim da tek tako ljude ne treba nazivati lazovima ,jako je ruzno.  Slike su bas lepe, prijatelji se raduju neprijatelji zavide.

Ostavite komentar