I Neno Belan proslavio rođendan

Izvor: vecernji.hr
Postavljeno 30 Jan 2012

Prva polovina je tu! Osećam se isto i kao pre 20 godina. Energije i ambicije imam i dalje, kao i moj bend. Veselim se svemu i idemo dalje – poručio je pevač. U Route 66 novinare je počastio čokoladnom tortom i dobrom muzikom.

Čak četiri razloga za slavlje imao je pevač Neno Belan u ponedeljak u zagrebačkom klubu Route 66 gde je premijerno prikazan videospot za pesmu “Oceani ljubavi”. Osim promocije spota, muzičar je slavio i 15 godina rada s Fiumensima, 10 godina od prvog nastupa na festivalu Šibenska šansona na kojem je otad pevao svake godine, a obeležio je i jubilarni, 50. rođendan. Okruglu brojku Neno će napuniti za tri dana.

– Prva polovina je tu! Osećam se isto i kao pre 20 godina. Energije i ambicije imam i dalje, kao i moj bend. Veselim se svemu i idemo dalje – poručio je pevač. U Route 66 novinare je počastio čokoladnom tortom, dobrom muzikom, ali na slavlju je nešto nedostajalo – Nenini prijatelji i kolege.

– S njima slavim sutra na brodu. Biće nas pedesetak, pripremićemo roštilj i družiti se. Sviraće mi tribute bend The Beatles, a oni su mi prvi u životu – otkrio je te nam poverio rođendansku želju: – Da što duže bude ovako.

Reklame

Ostavite komentar