Ivan Ivanović nastavlja da pravi skandale

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 27 Jan 2012

Ivan Ivanović oštro je na Tviteru napao ideju da se spoje hrvatska i srpska zastava u cilju poziva na nenasilno navijanje na rukometnom polufinalu između Srbije i Hrvatske. Ova inicijativa potekla je od Milana Jovanovića Strongmena, urednika CKM portala, ali očigledno da se voditelju ova ideja nije svidela.

Ivanović je javno pozvao tvorca ideje o spajanju zastava, kao simbolu navijačke solidarnosti, da dođe kod njega u emisiju i uživo “pojede g…a”:

“Neka jede g…a onaj koji je pomešao dve zastave. Magarci, zastava nije za za.ebavanje. Osudio sam nasilje, a to su majmuni obični”, oštro je reagovao voditelj, i nastavio u istom stilu: “Vi biste još i da po.udlate Hrvatima. Već dva dana pišem protiv nasilja, ali nisam u fazonu samokažnjavanja zbog nečega što je uradilo 15 budala. Hapsite budale i pozovite na odgovornost političare koji su proizveli generacije mediokriteta, a sada se čude odkud nasilje. Deca su nam na ulici već 10 godina, ruše, pale i kradu. Zastava i grb jedne zemlje su veoma važni i to nije za zezanje. Ja ne volim to da vidim, vređa me”, naveo je jedan od najpopularnijih srpskih voditelja.

Na ovo, osetivši se prozvanim, Strongmen mu je odgovorio: “Poješću ih pred kamerama. Neka Ivan odabere vreme i mesto. Ja nosim hrvatsko-srpsku zastavu, a on go.na. Čekam go.na vs zastava. Mali čovek protiv velike ideje”.

Reklame

1 komentar

  1. MIlica said on 04/02/2012 at 16:50

    Sram ih sve bilo!

Ostavite komentar