Izjava Aleksandre Radović izazvala revolt među kolegama

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 30 Jan 2012

Revoltiran izjavom pevačice Aleksandre Radović, da Željko Joksimović može da nastupi na Evroviziji “za penzionere”, oglasio se i njegov kolega Dado Glišić, koji je na adresu Skandal portala poslao e-mail

- Poslušajte samo ovu zavidnu ”gospođu”… Moje mišljenje je, nadam se da će se mnogi složiti, da je zavidna a nekada je bila presrećna da peva prateće vokale meni i ostalim kolegama, a sad onako nadmena prolazi pored mene i ostalih kolega i okreće glavu od nas. Ne znam u čemu je njen problem i koje vuče komplekse ali očigledno da ima problem sa svojim egom – kaže na početku Dado.
- Konačno, vidi se pravo lice dotične gospođe, za vas koji niste znali da pesme koje peva, nisu njene već Aleksandre Milutinović i Gorana Kovačića koje poštujem i cenim. A ona se samo krije i folira ovaj naš napaćeni narod iza njihovog autorskog rada i našla je da pljune po čoveku kojeg izuzetno poštujem i cenim i koji je autor svojih pesama i vlasnik mnogih hitova, za razliku od nje, koja je samo izvođač tuđih pesama i emocija (sramno i nisko ‘gospođo’).

Sledeći put kada bude htela da uzme kolege usta i to one, koji imaju zavidnu karijeru, neka se zapita gde je ona stigla sa svojom muzikom i koliko je omiljena kod nacije posle izjave o Željku Joksimoviću …

Pevač je, kako kaže, vrlo teško doživeo verbalni napad na Joksimovića.

- Do sada sam ćutao i dozvoljavao mnogima da pričaju o ljudima, ali neću dozvoliti da pričaju o kvalitetu loše i posebno o ljudima koji su moji veliki prijatelji i saradnici. Dotičnoj poručujem bolje da se potrudi da uradi nešto kvalitetno i da nastavi da gradi put u Hrvatskoj pošto očito njena muzika ne može da prođe u Srbiji a to govori dosta o njenom radu. Za moj rad ne mora da se brine, dovoljno govori podatak da moj album “Sto bespuća” je i danas slušan i da su pesme ostale za sva vremena. Dovoljno govori i podatak da moja nova pesma “Neponovljiva” za mesec dana oborila rekord slušanosti što se ne može reći za njen poslednji album i što su mi veliki Toše Proeski i Željko Joksimović ukazali poverenje da pevam kao gost na njihovom koncertu, a to nije naivna stvar. Tada možete da kažete da idete pravim putem, jer kolege vole i poštuju vaš rad – zaključuje Dado Glišić.

Reklame

1 komentar

  1. zoza said on 31/01/2012 at 11:57

    Nije lepo da neko ko ima par dobrih pesama , tu i tamo glas      a usto je i vec duze vreme anonimus pa nije ni nesto bas mlada, bar tako ne deluje pljuje bez ikakvog razloga Zeljka Joksimovica jer on zaista vredi  u muzici i svemu sto radi svo postovanje  moje porodice za tako dobrog decka i muzicara. Aleksandra na cemu si.

Ostavite komentar