Jovana i Željko zahvalili na lepim željama

Izvor:
Postavljeno 21 Jan 2012

Jovana Janković i Željko Joksimović potvrdili su juče putem društvene mreže Tviter vest da su se venčali.

Voditeljka jutarnjeg programa je na svom profilu napisala: „Hvala svima mnogo na čestitkama i divnim željama!!!”, a popularni kantautor: „Svima hvala na lepim željama”.

Oni su se u petak u strogoj tajnosti i daleko od očiju javnosti na Maldivima venčali, a tamo će provesti i medeni mesec. Pošto su najavili da idu na zimovanje i letovanje još krajem prošle godine i da će se tamo desiti lepe stvari, mnogi su već tada posumnjali da će, pošto su se prethodni put verili, sada sklopiti brak.

Za venčanje na egzotičnom ostrvu znali su samo njihovi najbliži prijatelji i porodica, dok su kumove „iznajmili” na licu mesta. Novopečeni supružnici su i dalje u strogoj ilegali, po uzoru na svetske zvezde, i još ne odgovaraju na mnogobrojne pozive medija. Pravo na objavljivanje ekskluzivnih fotografija sa venčanja dali su jednom nedeljniku.
Kako brak sklopljen na Maldivima nije priznat u Srbiji, Jovana i Željko bi trebalo da se venčaju i u svojoj zemlji, a u planu imaju da ovaj svečani čin proslave žurkom.

Jovana i Željko su u vezi od 2008. godine. Zbližili su se pre četiri godine tokom zajedničkog angažmana na Evrosongu. Njihovu vezu obeležili su usponi i padovi, a najveća prekretnica je bio kratkotrajni raskid koji se desio u martu prošle godine, samo mesec dana pošto su se verili. Šta su bili razlozi za svađu poznato je samo njima, jer su javnost uskratili za detalje o problemima u njihovoj vezi.

Reklame

Ostavite komentar