Lane Gutović prekinuo snimanje Tesne kože

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 18 Jan 2012

Snimanje petog nastavka „Tesne kože“, u produkciji „Gama entertejment grupe“, prekinuto je u sredu. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, jedan od glavnih protagonista filma Milan Lane Gutović je odbio da snima nove scene dok mu se ne isplati dogovoreni honorar.

Kako tvrdi naš izvor, Lane je za novac koji je do sada dobio već snimao dogovoren broj dana, i da dok ne dobije ostatak honorara neće raditi. Popularni glumac nije odgovarao na naše pozive, a u produkcijskoj kući „Gama“ tvrde da to nije istina i da je snimanje odloženo zbog loših vremenskih uslova i da će pauza trajati samo tri dana.

Producenti su pre dve nedelje dobili sudsku presudu kojom se po tužbi scenariste „Tesne kože“ Siniše Pavića „Gami“ zabranjuje korišćenje naziva „Tesna koža“, kao i imena glavnih junaka Šojića i Pantića i njihovih karaktera.
Snimanje, i pored sudske zabrane, tada nije prekinuto, već su prema rečima advokata Bojana Radovanovića promenili naziv filma kao i likove.

- Odlukom Višeg suda zabranjeno je i korišćenje likova sa karakteristikama Šojića i Pantića iz originalnog scenarija, ali nigde ne piše koje su to karakteristike koje su za izbegavanje. U svakom slučaju i ta odluka će biti u skladu sa sudskim rešenjem. Sve ovo će prolongirati snimanje.

Film se trenutno snima pod nazivom „Besna koža“, dok je Šojić Kojić, a Pantić je Šantić.
Da li će to biti konačna verzija i da li će Lane Gutović ipak biti glavni junak filma ostaje da se vidi.

Reklame

Ostavite komentar