Lepe vesti: Severina se bez komplikacije oporavlja

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 04 Jan 2012

Severina Vučković je noć provela u splitskom porodilištu, a kada će biti puštena na kućnu negu pokazaće nalazi, koji se očekuju tokom dana.

Kako Slobodna Dalmacija prenosi, stanje joj je nepromenjeno, a postoji mogućnost da će danas biti puštena kući s odeljenja patologija trudnoće 2.

Pevačica je sama u sobi,mada nije tražila poseban tretman, a to može zahvaliti činjenici da u splitskom porodilištu trenutno nije gužva. Inače juče u toku dana su joj u posetu došli majka Ana i verenik Milan.
Kako Index.hr prenosi, Severina se i dalje nalazi u KBC – Split, a njen doktor, specijalista Tomislav Strinić objasnio je kakvo je stanje njegove poznate pacijentkinje.

- Severina se oseća izvrsno, terapija je danas gotova. Severina je u poodmakloj trudnoći zbog blažih komplikacija i zbog predostrožnosti zadržana u bolnici. Nakon primljene terapije njene tegobe su prestale pa se sa današnjim danom završilo i Severinino lečenje, a njen dalji boravak u bolnici potreban je isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga kako se ponovo ne bi pojavile komplikacije, kaže doktor iz bolnice u kojoj se nalazi Severina i dodaje da je njihovo obezbeđenje izuzetno predusretljivo prema lepoj trudnici.

- Severina se izvrsno oseća i zadovoljna je smeštajem u ovoj vrhunskoj ustanovi, a naše osoblje je prema njoj izuzetno pažljivo, otkrio je dr. Tomislav Strinić sa Klinike u Splitu.

Reklame

Ostavite komentar