Marijan Rističević vraćen na “Pink”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Jan 2012

Iako mu je svojevremeno zabranjeno pojavljivanje u svim emisijama Televizije „Pink“, Marijan Rističević se u nedelju uveče ipak pojavio na ovoj televiziji kao gost u novoj tok-šou emisiji „U ringu“.

Naime, ovaj tok-šou je snimljen još u novembru, a Marijan tvrdi kako mu produkcija nije rekla na kojoj televiziji će se ta emisija emitovati.

- Prva verzija emisije „U ringu“ snimana je u oktobru, pa su me 20. novembra zvali da ponovimo sve. Žena sa kojom sam kontaktirao nekada je radila „Piramidu“ i zbog toga sam i pristao da odem. Rečeno mi je da je to nezavisna produkcijska kuća i da i dalje ne znaju na kojoj televiziji će se to emitovati, znali su samo da će biti nacionalna frekvencija – rekao je Marijan za „Alo!“ i dodao kako se emisija „U ringu“ snimala na Košutnjaku u studiju Televizije „Avala“.
- Snimanje je bilo na Televiziji „Avala“ i ne mogu da kažem da me je neko prevario, jer su mi jasno naglasili da i dalje ne znaju ko će otkupiti taj format. Između ostalog, nisam ja taj koji je rekao da se neće pojavljivati na „Pinku“, već su oni meni dali zabranu pojavljivanja na njihovoj televiziji. Ako je neko pomislio da ovo znači da smo se pomirili, to naravno nije tačno, ja i dalje stojim pri svojim tužbama i čekam da se sve reši. Sudu sam uručio pet tužbi, od kojih su tri na privatnoj osnovi za tri lica sa te televizije – dodao je Rističević.

Pres služba Televizije „Pink“ je za „Alo!“ potvrdila da sporovi sa Rističevićem i dalje postoje, kao i da je privatna produkcija radila emisiju u kojoj se pojavljuje političar.

- Spor sa Marijanom Rističevićem i dalje postoji, a emisiju „U ringu“ je radila nezavisna produkcija, tako da mi nemamo veze sa tim i ne mešamo se u njihov rad – rečeno nam je u službi ružičaste televizije, koja je svojevremeno takođe najavila tužbu protiv političara.
Podsećanja radi, sukob između političara i ove televizije datira još iz perioda kada je on učestvovao u rijaliti programu „Farma“, kada je javno optužio „Pink“ ili izvesne hakere da su ga pokrali kada se radi o glasovima publike. Marijan je takođe tužio ovu televiziju zbog neisplaćenog honorara koji je trebalo da dobije na konto vremena koje je proveo u rijalitiju.

Reklame

Ostavite komentar