MTV premijera: Breaking From Above

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 04 Jan 2012

Novi “vrući” ženski bend From Above je rešio da se probije u svetu muzičkog biznisa. Iako svaka od naših takmičarki ima dovoljno iskustva u svom poslu i veliku želju da sa koleginicama zaposedne vrhove top lista, da li je to dovoljno?

AshleyDaisySeyiChelsey i Monique sarađuju sa izdavačkom kućom Music World već 18 meseci. Svih pet su iz Velike Britanije, sve imaju između 19 i 25 godina, i svaka od njih već ima različita iskustva u radu u muzičkom bisnisu – od pisanja pesama, preko plesanja naKanye West turnejama, pa do pevanja u britanskim ženskim bendovima i nastupa u plesnim reality show emisijama… Sve u svemu, one znaju šta rade. Ali, da li je to dovoljno da se njihov zajednički projekat, novi ženski bend pod imenom From Above, “probije” u svetu muzičkog biznisa?

Da bi stvari podigle na “sledeći nivo”, devojke će morati da prelete okean i da stigmu u Houston, Texas, gde će ih dočekati predsednik i izvršni direktor izdavačke kuće Music World Entertainment - u pitanju je Mathew Knowles, čovek koji zna ponešto o tome kako da se lansira uspešna karijera. Osim što je u pitanju tata neverovatne Beyoncé i osoba koja je svojevremeno lansirala projekat Destiny’s Child, Mathew ima i recept za naše devojke – staviće ih na “specijalnu obuku” u trajanju od 30 dana, u kojoj će im kroz svakodnevne iscrpljujuće treninge u disciplinama fizička spremnost, vežbe iz pevanja, rad u medijima i koreografija otkriti svoju tajnu uspeha pravljenja globalnih supervezda, a to je: rad, rad, i još (teškog) rada.

A kada “faza broj jedan” bude završena, dolazi vreme da se stvarno “nagazi” – devojke će preuzeti čuveni koreograf Frank Gatson (njegovi klijenti su do sada bili Justin Timberlake,Britney SpearsUsher i naravno Beyoncé), kao i muzički direktor Kim Burse (najpoznatiji po radu sa Destiny’s Child i Beyoncé). Mathew i u ovoj fazi ostaje “najvažnija karika” u lancu – on je taj koji nastavlja da radi sa devojkama u cilju kreiranja pravog tima, izgradnje međusobnog poverenja, a ima dosta toga da kaže i po pitanju rada u studiju dok grupa nastavlja da razvija “svoj zvuk”… Ali, ko će po pitanju identiteta benda imati poslednju reč, i da li će From Above pronaći svoj put do samih vrhova top lista? Sve ćete saznati u najnovijem serijalu Breaking From Above!

Breaking From Above  – šest polusatnih epizoda, premijera sreda, 14. decembar.
Reprize: petkom u 16:00, nedeljom u 10:10, ponedeljkom u 09:10.

Reklame

Ostavite komentar